Securitate şi audio-video pentru Olga Gudynn International School

Olga Gudynn International School (OGIS), una dintre cele mai apreciate instituţii particulare de învăţământ preuniversitar din Bucureşti, a ales AVITECH pentru dotarea unităţilor sale cu sisteme profesionale de securitate, IT&C şi audio-video.

OGIS deţine patru grădiniţe şi o şcoală situate în Bucureşti şi în Voluntari, judeţul Ilfov. Toate beneficiază de sisteme de supraveghere video de înaltă calitate, ce integrază camere video instalate atât la interior, cât şi la exterior. Copiii sunt astfel atent monitorizaţi, iar posibiliatea de a avea evenimente neplăcute în cadrul unităţilor de învăţământ este mult redusă

De asemenea, atât copiii, cât şi profesorii se bucură de beneficiile predării interactive, pentru că toate grădiniţele, dar şi şcoala sunt dotate cu table SMART Board. În plus, profesorii au la dispoziţie laptop-uri performante pentru a organiza şi expune lecţii cât mai atractive.

Olga Gudynn International School (OGIS) este o instituţie de învăţământ preşcolar, primar şi gimnazial, înfiinţată în anul 2001, acreditată de MECTS, recunoscută internaţional, ce găzduieşte un număr de peste 600 de copii de diferite naţionalităţi cu vârste între 2 şi 15 ani. Recunoaşterea de către sistemele internaţionale de învăţământ reflectă calitatea şi standardele ridicate ale învăţământului din cadrul şcolii, dar şi resursele deosebite de care aceasta dispune.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile AVITECH pentru domeniul educaţional.