Primele videoproiectoare cu 3 chipuri DLP de la projectiondesign

Primele videoproiectoare cu 3 chipuri DLP de la projectiondesign

AVITECH aduce pe piata din Romania noua serie de videoproiectoare F80, de la projectiondesign. Noutatea acesteia consta in cele 3 chipuri DLP, care ofera o luminozitate de pana la 8.500 ANSI lumeni si o rata de contrast de pana la 15.000:1. De asemenea, gama are integrata noua tehnologie ACOP (Advanced Color Optical Processing), ce permite o calibrare optica mai sofisticata, pentru a proiecta imagini de o calitate exceptionala.

Anders Løkke, International Marketing & Communications Manager la projectiondesign, a afirmat despre gama F80: "Cu un nivel ridicat de luminozitate si performanta, un sistem integrat sofisticat de calibrare si o intreaga lista de optiuni pentru configurare, seria de videoproiectoare F80 ne va permite sa patrundem ferm pe piata videoproiectiei de mari dimensiuni".

Companiile de inchirieri, organizari evenimente/concerte, agentiile de publicitate si chiar mall-urile reprezinta publicul tinta ideal pentru modelul F80 1080, in timp ce versiunea WUXGA va deveni cu siguranta cea mai populara in domenii precum simulari, design industrial si alte aplicatii de cercetare.

Projectiondesign este o companie norvegiana ce dezvolta, produce si comercializeaza o gama larga de videoproiectoare performante pentru aplicatii profesionale, de business, dar si pentru consumatorii obisnuiti. Projectiondesign a fost prima companie din domeniu ce a introdus videoproiectoarele cu rezolutie 1080p (Full HD) si, mai recent, cu rezolutie WUXGA, bazate pe tehnologia DLP de la Texas Instruments; toata gama de produse este garantata pentru o utilizare 24/7. AVITECH este unic distribuitor in Romania al produselor projectiondesign.

AVITECH, prin Divizia Audio - Video, s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Prin aceasta divizie oferim solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training si a salilor de conferinta. AVITECH integreaza solutii complete si echipamente profesionale de cea mai buna calitate, dispunand de o experienta vasta in domeniu si de creativitate in personalizarea unei game variate de proiecte.


Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele projectiondesign