Seria JK de la Aiphone - videointerfonie cu imagine panoramica

Seria JK de la Aiphone - videointerfonie cu imagine panoramica

AVITECH prezinta noua serie JK de videointerfoane de la Aiphone, elaborata pentru a creste gradul de securitate al resedintelor. Pentru a furniza o protectie eficienta, seria integreaza o camera video cu un unghi larg de vizualizare, permitand astfel furnizarea unei imagini panoramice.

Persoanele care se vor aseza in lateralul usii de la intrare sau au o inaltime mica/mare vor putea fi identificate foarte usor datorita functiilor noilor videointerfoane Aiphone. Functia avansata de Pan&Tilt si Zoom, revolutionara pentru videointerfonie, permite vizualizarea fiecarui detaliu, miscarea camerei in functie de pozitia persoanelor aflate la usa, identificarea persoanelor in scaune rulante sau a celor care incearca sa se ascunda.

Seria JK este compusa din 2 modele de videointerfoane master pentru interior - JK-1MD si JK-1MED, cu capacitate de memorie pentru imagini, si 3 modele de videointerfoane pentru usa - JK-DV, JK-DA (cu montare pe perete) si JK-DVF (incastrabil in perete).

Compania japoneza Aiphone este unul dintre cei mai importanti furnizori din lume in domeniul videointerfoniei. Reprezinta primul producator de interfoane si videointerfoane care a dobandit premiul Deming, cel mai mare premiu international pentru controlul calitatii. Acesta se acorda din anul 1950 in onoarea profesorului W. Edwards Deming. Gama de produse Aiphone include sisteme profesionale atat pentru resedinte individuale, cat si pentru cele colective sau parcuri rezidentiale cu pana la 250 de apartamente/case. Produsele Aiphone au un design simplu, beneficiind totodata de caracteristici tehnice excelente si fiabilitate foarte buna. AVITECH comercializeaza produsele Aiphone in Romania prin divizia Systems.

Divizia Systems este specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru securitate, instalatii electrice - curenti slabi si medii, automatizari si Building Management Systems (BMS), IT&C. Divizia integreaza solutii ce acopera principalele domenii ale securitatii: supraveghere video si monitorizare, interfonie si videointerfonie, sisteme anti-efractie si paza perimetrala, control acces si pontaj, sisteme de detectie a incendiului, sisteme integrate de securitate, sisteme pentru securitatea obiectivelor strategice, BMS si automatizari, public address, cablari structurale, etc. Divizia include un departament specializat care asigura proiectarea, instalarea si configurarea oricarui sistem, indiferent de complexitatea sau dimensiunea sa. Tehnologiile promovate provin din tari cu experienta in domeniu, precum Israel, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Japonia.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele Aiphone