Siguranta si BMS pentru Aurora Shopping Mall - un nou proiect AVITECH

Siguranta si BMS pentru Aurora Shopping Mall - un nou proiect AVITECH

AVITECH anunta finalizarea si buna functionare a unui nou proiect: implementarea unui sistem de siguranta si BMS pentru Aurora Shopping Mall, cel mai mare mall din Buzau.

Configurarea solutiei AVITECH a pornit de la dimensiunile mari ale spatiului si de la traficul mare de persoane specific unui astfel de spatiu. Reusita acestui proiect complex a fost asigurata de oferirea unei solutii integrate, la care si-au adus contributia specialistii AVITECH in proiectare, consultanta si instalare.

Solutia finala a presupus implementarea urmatoarelor elemente: sistem de detectie incendiu pentru tot spatiul, detectie acumulari gaze de esapament si inundatii pentru parcarea subterana, sistem de sonorizare profesional de tip Public Address si sistem BMS pentru simplificarea procesului de management al cladirii, siguranta, confortul si reducerea costurilor administrative aferente unui spatiu comercial de asemenea dimensiuni.

Localizat in partea de nord a orasului Buzau, Aurora Shopping Mall este o constructie structurata pe 3 nivele (subsol, parter si etaj), avand o suprafata totala de circa 40.000 de metri patrati, dintre care aproximativ 25.000 mp cu destinatie de spatii comerciale.

Prin intermediul diviziei Systems, AVITECH propune clientilor sai echipamente si solutii profesionale pentru supraveghere video, sisteme antiefractie si paza perimetrala, control acces, sisteme de detectie a incendiului, instalatii electrice, automatizari, sonorizari pentru adresare publica, networking, IT&C. Compania ofera mai mult decat echipamente performante, sisteme integrate sau tehnologii de ultima generatie. AVITECH propune solutii complete pentru monitorizarea traficului, securitatea retail-ului, a hotelurilor si a obiectivelor strategice (aeroporturi, gari, porturi), siguranta cladirilor de birouri, a spatiilor publice si a ansamblurilor rezidentiale.


Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile de securitate oferite de AVITECH