Simpozionul SmartKids sau despre tablele interactive SMART Boards

Simpozionul SmartKids sau despre tablele interactive SMART Boards

In perioada 5-6 decembrie 2008 s-a desfasurat, la Timisoara, in incinta Colegiului National "C.D. Loga", simpozionul Smartkids, editia a II-a. Tema acestei editii a fost "Educatia, noile tehnologii IT in euroregiune".

Simpozionul a luat forma unui concurs de aplicatii pentru table interactive SMART Board si s-a adresat elevilor claselor I - XII si cadrelor didactice.

AVITECH a fost unul dintre sustinatorii acestui proiect, fiind totodata distribuitor exclusiv pe piata romaneasca al tablelor interactive SMART Board de la Smart Technologies.

Evenimentul a avut un puternic impact asupra participantilor, feed-back-ul acestora pentru utilitatea tablelor interactive SMART Board in salile de clasa fiind unul extrem de pozitiv.

Extrem de usor de folosit, tabla interactiva SMART Board se conecteaza (prin port USB) la orice computer ce poate rula platforme WINDOWS, UNIX, MAC, acesta fiind la randul lui cuplat la un videoproiector. Prin intermediul suprafetei senzitive de pe tabla, orice aplicatie aflata pe calculator poate fi activata si controlata in totalitate prin simpla atingere a tablei. De asemenea, se poate scrie sau desena pe suprafata senzitiva, utilizand setul de creioane speciale, iar PC-ul inmagazineaza informatiile. Rezultatul poate fi salvat, tiparit sau trimis pe e-mail. Software-ul din spatele tablei interactive se remarca prin simplitatea in utilizare, este disponibil in 34 de limbi straine si se livreaza impreuna cu SMART Board.

AVITECH Audio - Video, divizia care se ocupa de achizitionarea si vanzarea tablelor interactive SMART Board, s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Divizia ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, salilor de clasa si salilor de conferinta.


Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele SMART Technologies