Sistem de detectare a temperaturii si alertare in caz de febra – Guide C400M

Sistem de detectare a temperaturii si alertare in caz de febra – Guide C400M

Sistemul de detectare a temperaturii si de alertare in caz de febra ofera detectarea rapida, inteligenta si sigura a febrei provocate de virus. GUIDE C400M are o acuratete de ≤ ±0.4℃ si integreaza diverse tehnologii, cum ar fi termografia cu infrarosu, camera video HD, procesarea imaginilor high-end, avertizare inteligenta, afisare pe ecran si control de la distanta wireless pentru a asigura o musurare a temperaturii umane mai simpla, mai eficienta si mai precisa.

Acest sistem de detectare a febrei si de alarmare se poate folosi in aeroporturi, gari, statii de metrou, fabrici, scoli si alte locuri publice in care exista un flux ordonat de oameni. 

Caracteristici:

  • Detectarea rapida a temperaturii in timp real pentru un grup de persoane;
  • Generarea automata a unei alerte in cazul detectarii febrei;
  • Design rotativ care permite monitorizarea completa;
  • Dispozitiv de mana, usor de instalat si de mutat;
  • Trepied optional.

Pretul acestui sistem este de 26.352 RON fara TVA si poate fi achizitionat direct de pe SEAP folosind codul avi-08052020. 

Descarca brosura

Sistemul de detectare a temperaturii si de alertare in caz de febra ofera detectarea rapida, inteligenta si sigura a febrei provocate de virus. GUIDE C400M integreaza diverse tehnologii, cum ar fi termografia cu infrarosu, camera video HD, procesarea imaginilor high-end, avertizare inteligenta, afisare pe ecran si control de la distanta wireless pentru a asigura o musurare a temperaturii umane mai simpla, mai eficienta si mai precisa. Acest sistem de masurare de detectare a febrei si de alarmare este utilizat pe scara larga in aeroporturi, gari, statii de metrou, fabrici, scoli si alte locuri publice.
Caracteristici:
Detectarea rapida a temperaturii in timp real pentru un grup de persoane;
Generarea automata a unei alerte in cazul detectarii febrei;
Design rotative care permite monitorizarea complete
Trepied optional
Dispozitiv de mana, usor de instalat si de mutat

Vreau sa cumpar sistemul de detectare a temperaturii umane si de alertare in caz de febra - Guide C400M