Sistem de stingere cu gaze - FirExting de la Wagner

FirExting - Wagner

Tehnologia de stingere cu gaz de la Wagner folosește gaze inerte (azot și argon) sau dioxid de carbon. Aceasta se bazează pe principiul de eliminare a oxigenului. Prin introducerea unui agent gazos de stingere în atmosfera încăperii, nivelul de oxigen este redus până la nivelul la care procesul de combustie este oprit. Gazele inerte nu generează reacții chimice și reziduuri.

Gazele chimice de stingere precum Novec 1230 și FM 200 îndepărtează focul prin suprimarea temperaturii. În momentul în care gazele sunt eliberate, acestea se combină cu aerul și conduc la scăderea temperaturii.

Sute de sisteme de stingere pe baza de gaz sunt utilizate cu succes în întreaga lume datorită flexibilității acestora. În mod special, în mediile în care stingerea cu apă poate distruge bunuri de valoare, tehnologia de stingere cu gaz este alegerea potrivită pentru protejarea afacerii tale împotriva focului. Distrugerile provocate de foc sunt limitate doar la zona izbucnirii acestuia. În plus, gazele de stingere sunt neconductoare, adică nu există pericol pentru personalul care utilizează instalații sau utilaje electrice. În plus, nu există niciun pericol de scurtcircuitare în timpul sau după procesul de stingere.

Sistemul de stingere cu gaze reprezintă soluția ideală pentru mediile în care sistemele de stingere cu apă pot distruge bunuri de valoare:

  • Camere tehnice
  • Arhive
  • Muzee
  • Companii de telecomunicații

Pentru implementarea unui astfel de sistem este necesar să colaborați cu un furnizor competent și autorizat de soluții pentru protecția la incendiu. AVITECH deține certificări pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de detecție și stingere incendiu. De asemenea, compania are experiență în domeniu datorită numeroaselor proiecte de siguranță desfășurate cu succes.

Resurse suplimentare

Descarcă Broșura Wagner FirExting 

Despre Wagner

Wagner este furnizor de soluţii complete de prevenire, detecţie şi stingere a incendiilor. De asemenea Wagner furnizează soluţii informatice de integrare a sistemelor de siguranţă, securitate şi BMS. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați linkul http://www.wagner-uk.com/

Despre AVITECH

AVITECH este un integrator de sisteme în domeniile Instalaţii Electrice, Automatizări, Securitate, Protecție la Incendiu, Audio-Video, Infrastructură IT & Comunicații, Sisteme inteligente pentru transport. Compannia are peste 18 ani de experiență. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.avitech.ro/Solutii-Protectie la Incendiu