Sisteme audio-video pentru Emerson România

Sisteme audio-video pentru Emerson România

AVITECH este furnizorul de soluţii audio-video pentru sala de conferinţe din sediul  Emerson România, Cluj-Napoca. Prin dotarea cu sisteme profesionale s-a creat un mediu de lucru interactiv şi modern care ajută la buna desfăşurare a unei game variate de evenimente.

Lucrările de amenajare a sălii de conferinţe au constat în realizare cablare structurată, instalarea, configurarea, punerea în funcțiune şi testarea sistemelor.

Printre sistemele dedicate instalate în această sală se numără: consolă interactivă, player blu-ray, sistem sonorizare, sistem automatizare şi control, camera PTZ, microfoane. 

Emerson România este parte a grupului Emerson şi este o companie care proiectează și furnizează tehnologie și servicii de inginerie pe piețele industriale, comerciale și de consum. Emerson este lider global în combinarea tehnologiei și ingineriei. Concernul are divizii de managementul procesului industrial, tehnologii pentru climatizare, surse de alimentare pentru rețele, soluții pentru depozitarea mărfurilor de uz industrial și casnic, echipamente integrate.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile AVITECH pentru clădiri de birouri