Sisteme audio-video pentru PricewaterhouseCoopers România

Sisteme audio-video pentru PricewaterhouseCoopers România

AVITECH anunţă finalizarea cu succes a unui proiect audio-video de amploare pentru PricewaterhouseCoopers (PwC) România. Integratorul de soluţii a dotat cu sisteme audio-video profesionale peste 20 săli de întâlniri, spaţii de relaxare interioare şi exterioare din noul sediu central al beneficiarului.

Dintre sistemele instalate pot fi menţionate: sisteme de afişare (display-uri, videoproiector, ecran de proiecţie), sisteme audio, sistem centralizat de automatizare şi control, sistem public address, sisteme sonorizare ambientală, accesorii şi conectică.

„Am dorit sa integrăm în noul sediu PricewaterhouseCoopers România sisteme care să ne permită crearea unui mediu de lucru modern, plăcut, dotat cu tot ce este necesar comunicării eficiente dintre angajaţi şi cu clienţii, partenerii noştri. Din acest considerent am ales sistemele audio-video şi serviciile oferite de AVITECH, care au corespuns în mod optim cerinţelor noastre”, a declarat domnul Bogdan Alecu, IT Leader în cadrul PwC.

PricewaterhouseCoopers oferă servicii de audit financiar, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri, specializate pe diferite sectoare pentru a contribui la crearea unui mediu de afaceri favorabil şi a genera un plus de valoare pentru clienţii săi şi pentru toţi factorii implicaţi. Cei peste 163,000 de angajaţi ai reţelei de firme din 151 de ţări îşi valorifică gândirea, experienţa şi expertiza pentru a oferi perspective noi şi soluţii practice pieţei.

Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile audio-video oferite de AVITECH