Sisteme audio-video performante pentru Hotel Aquaris

Recent inaugurat în staţiunea Crivaia din apropierea oraşului Reşiţa, hotelul Aqauris beneficiază de sisteme audio-video implementate de AVITECH. Spaţiile de relaxare, restaurantul şi sala de conferinţă a hotelului beneficiază de soluţii menite să ofere clienţilor un plus de confort.

La exterior s-a realizat sistemul de sonorizare pentru spaţiul de relaxare, care este împărţit pe mai multe zone: Lounge Bar, Aqua Bar, Wood Bar, Garden Place. Acesta integrează şi o serie de difuzoare speciale, unele cu formă de rocă, mascate în decor, iar altele încorporate în stâlpii de iluminat.

La interior, sala de conferinţă a fost dotată cu sistem de sonorizare, display cu plasmă FullHD şi infrastructură audio-video ce permite redarea semnalului din mai multe surse. Sistemul de iluminat este automatizat şi poate fi controlat centralizat. Sala de întâlniri, dedicată organizării unor întâlniri în cadru restrâns, a fost echipată cu un modern sistem interactiv de prezentare şi cu sistem de sonorizare.

Majoritatea sistemelor audio sunt realizate utilizând o arhitectură modernă, bazată pe platforme digitale care permit controlul centralizat şi redarea de programe diferite de muzică pe fiecare zonă, din diverse surse.

AVITECH a oferit echipamente de la renumiţi producători din domeniu:  Biamp, Speakercraft, NewTec, Philips-Dynalite, TOA Electronics, AMC.

Hotelul Aquaris Crivaia a fost deschis în luna iunie 2011. Amplasat în staţiunea Crivaia, exact pe malul lacului Gozna, la 25 km de Reşita si 20 km de staţiunea montană Semenic, hotelul este locul perfect atât pentru vacanţe de relaxare de-a lungul întregului an, cât şi pentru turism profesional.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile AVITECH pentru hoteluri