Sisteme audio-video performante pentru Hotel Pietroasa

Situat în centrul oraşului Buzău, hotelul Pietroasa beneficiază de sisteme audio-video implementate de AVITECH. Sala de conferinţe situată la primul etaj al hotelului, centrul SPA precum şi o parte dintre camerele hotelului au fost dotate cu sisteme dedicate menite să ofere clienţilor un confort sporit.

Soluţia oferita de integrator pentru această locaţie cuprinde: sistem audio-video pentru sala de conferinţe, sistem audio pentru centrul SPA al hotelului, sistem traducere simultană pâna la patru limbi, televizoare profesionale LCD dedicate hotelurilor.

Noua sală de conferinţe a fost dotată cu sistem de sonorizare și sistem de videoproiecţie.

Spaţiul de relaxare a hotelului este împărţit în mai multe centre care oferă facilităti specifice şi care au fost dotate cu un sistem profesional de sonorizare. Sistemul integrează boxe speciale încastrate în plafon şi permite redarea de programe diferite de muzică pe fiecare zonă.

Suplimentar, AVITECH a completat lista echipamentelor oferite cu televizoare profesionale LCD pentru industria hotelieră care ofera pe lângă alte funcţionalităţi şi posibilitatea stabilirii unui mesaj de întâmpinare sau impunerea unui nivel maxim de volum al sunetului.

AVITECH a oferit echipamente de la furnizori renumiţi din domeniu: Beyerdynamic, Kramer, TOA.

Hotelul Pietroasa creează armonie între un decor clasic şi o eleganţă discretă. Cu o istorie de 40 de ani, acesta excelează prin calitatea și profesionalismul serviciilor oferite de-a lungul timpului.

Doresc sa aflu mai multe informatii despre solutiile AVITECH pentru hoteluri