Sisteme curenți slabi pentru Hermes Business Campus

Sisteme curenți slabi pentru Hermes Business Campus

Proiectată în conformitate cu cele mai stricte standarde internaţionale, clădirea B  din proiectul Hermes Business Campus beneficiază de sisteme de securitate și siguranță integrate de AVITECH.

Situată pe bulevardul Dimitrie Pompeiu, în apropierea altor complexe de birouri, noua clădire face parte dintr-un ansamblu de trei clădiri ce vor avea în final o suprafaţă de 78.000 mp închiriabili, cu parcare subterană pe patru niveluri, parter și opt etaje.

AVITECH a implementat pentru clădirea B un sistem de detecție incendiu cu peste 1600 de elemente de detecție și acționare. Sistemul este integrat cu instalațiile HVAC, astfel încât să declanșeze diverse scenarii de siguranță în cazul unui eveniment. Pe cele patru niveluri ale parcării subterane s-a instalat, de asemenea un sistem de detecție a monoxidului de carbon.

Sistemul de supraveghere video asigură monitorizarea spațiilor comune de la interior și a perimetrului exterior al clădirii. Sistemul integrează peste 40 de camere video.

Atât pentru ușile interioare din spațiile comune, cât și pentru barierele care asigură accesul în parcare, a fost implementat un sistem de control acces. La bariere a fost integrat și un sistem de interfonie.

De asemenea, AVITECH a asigurat și realizarea cablării structurate pentru rețeaua de voce-date a clădirii, cât și particularizat pentru chiriași precum XEROX, Litera, Synevo, Elefant, Fribourg Capital.

Hermes Business Campus este un proiect dezvoltat de compania belgiană Atenor Group. Amplasat în apropierea a 3 artere principale ale Bucureştiului (bulevardele Dimitrie Pompeiu, Barbu Văcărescu şi Petricani, noua clădire de birouri este foarte uşor accesibilă și oferă condiții excelente de desfășurare a activității.

Dezvoltatorul va continua investiția începând cu Q4 2014 pentru clădirea C a complexului, în prezent clădirea B, cu o suprafață închiriabilă de 18.064,54 mp , fiind în proporție de 95% închiriată.