Sisteme de securitate și siguranță pentru TMK-Artrom Slatina

Sisteme de securitate și siguranță pentru TMK-Artrom Slatina

AVITECH este furnizor de soluții de securitate și siguranță pentru centrul de producție din Slatina al companiei TMK-Artrom.

Compania noastră a implementat un sistem complex de detecție și alarmare în caz de incendiu ce integrează mai multe centrale și peste 450 de detectori de diverse tipuri, în funcție de specificul zonei: detectori multisenzor, detectori termovelocimetrici, detectori liniari de fum sau de căldură.

În zona de arhivă s-a instalat un sistem de detecție și stingere incendiu pe bază de gaz inert.

Centrul de producție este monitorizat, atât la exterior cât și la interior, cu ajutorul unui sistem de supraveghere video. Acesta integrează camere performante, atât fixe cât și mobile, de tip PTZ cu zoom optic puternic.

TMK-Artrom Slatina este unul dintre cei mai mari producători de țevi din oțel fără sudură din România. Compania deține o cotă importantă pe piața europeană de profil, producând în special țevi mecanice, cilindri hidraulici, țevi pentru industriile auto și energetică. Peste 80% din producția fabricii este destinată exportului, în special către Uniunea Europeană, USA și Canada.

Doresc să aflu mai multe informații despre soluțiile de securitate și siguranță oferite de AVITECH