Sisteme de securitate şi audio-video pentru Synevo

Recent construit pe Platforma Comercială Bucureşti Militari Chiajna, noul laborator central Synevo beneficiază de sisteme performante de securitate, audio-video şi videoconferinţă proiectate şi integrate de AVITECH.

Atât la exterior cât şi la interior securitatea modernului laborator este asigurată cu ajutorul a numeroase sisteme profesionale: sistem de supraveghere video, sistem control acces rutier, sistem interfonie, sistem detecţie efracţie. 

În amfiteatrul din sediul Synevo, AVITECH a implementat sistem de videoconferinţă HD, sistem de videopreoiecţie, rulouri electrice, sisteme de comandă şi control, infrastructură audio-video. În sala de întâlniri a fost integrat un performant sistem de prezentare interactivă cu proiecţie de la scurtă distanţă.

AVITECH a oferit soluţii de la renumiţi producători din domeniu: Aiphone, Automatic Systems, Samsung Techwin, SMART Technologies, Tandberg.

Noul laborator Synevo este o investiţie de 10 milioane de Euro, în care lucrează peste 120 de angajaţi. Dotat cu echipamente unice în România, noul laborator poate efectua cele mai complexe analize într-un timp mult mai scurt şi cu o marjă de eroare mult mai mică decât până acum. În momentul de faţă Synevo este cel mai mare furnizor de servicii medicale de laborator din România.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile de securitate, audio-video, videoconferinţă oferite de AVITECH