Sisteme de securitate şi infrastructură comunicaţii pentru Prio Foods

Noua unitate de extracţie uleiuri vegetale aparţinând Prio Extractie, filială a companiei Prio Foods din Portugalia, beneficiază de sisteme de securitate şi infrastructură de comunicaţii implementate de AVITECH. Fabrica a fost inaugurată în luna mai, 2011, la Lehliu-Gară, în judeţul Călăraşi.

Pentru securitatea fabricii au fost implementate: un performant sistem de supraveghere video IP, un sistem control acces auto pentru intrarea in incinta ansamblului de producţie şi un sistem control acces şi pontaj în interiorul fabricii, pentru angajaţi.

De asemenea, AVITECH a realizat infrastructura de comunicaţii - reţea de voce-date bazată pe fibră optică - pentru fabrica de la Lehliu-Gară.

AVITECH a oferit soluţii de la producători apreciaţi din domeniu: AXIS, Automatic Systems, AMP Netconnect, Panasonic, Paxton, Teknosystems.

În sectorul producţiei de ulei vegetal, Prio Foods, parte a grupului portughez Martifer Group, deţine locul întâi ca volum al investiţiei în Europa de Sud-Est. Fabrica de la Lehliu este o investiţie greenfield ce se ridică la circa 96 de milioane de euro. Are în componenţă 15 silozuri verticale, cu o capacitate de stocare individuală de 10.000 m3 şi 2 laboratoare de analiză şi procesare a seminţelor.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile AVITECH pentru securitate şi IT&C