Sisteme de securitate şi siguranţă pentru depozitul Mega Image

Sisteme de securitate şi siguranţă pentru depozitul Mega Image

Cel mai important centru logistic aparţinând renumitului retailer Mega Image beneficiază de sisteme performante de securitate, siguranţă, IT&C şi BMS implementate de AVITECH. Situat pe DN4, în localitatea Popeşti-Leordeni, centrul măsoară în prezent peste 40.000 mp de spaţii pentru depozitare şi logistică.

Securitatea şi siguranţa centrului de distribuţie sunt asigurate de o serie de sisteme de ultima generatie. De asemenea, specialiştii AVITECH au asigurat proiectarea şi implementarea sistemelor de building management şi automatizări, precum şi a reţelei de voce-date care susţine comunicaţiile depozitului.

În prezent, Mega Image - parte a companiei belgiene Delhaize Group – deţine cel mai mare lanţ de supermarketuri din Bucureşti şi unul dintre cele mai mari lanţuri din România. Mega Image este o companie în plin proces de expansiune, care îşi propune să fie prima alegere a clienţilor în ceea ce priveşte calitatea produselor şi gama unică si diversificată, oferite într-un mediu ambiant cât mai plăcut.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile de siguranţă şi securitate oferite de AVITECH