Sisteme de securitate şi siguranţă pentru transportul feroviar

Sisteme de securitate şi siguranţă pentru transportul feroviar

AVITECH a furnizat sisteme de securitate şi siguranţă în cadrul proiectului de implementare a cerinţelor Schengen pentru controlul în punctele de trecere a frontierei cu ţările non-UE. Lucrările s-au efectuat în staţia C.F. Vicşani şi de-a lungul liniei de cale ferată dintre staţie şi graniţa cu Ucraina.

Principala componentă a proiectului este sistemul de supraveghere video a zonei de frontieră, instalat pe lungimea căii ferate dintre staţia C.F. Vicşani şi graniţă - o distanţă de aproximativ 4.5 km - pe ambele sensuri.

Sistemul integrează peste 60 de camere de supraveghere IP HDTV de exterior şi sisteme profesionale de stocare. Camerele au capacitatea de înregistrare atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, fiind integrate cu proiectoare infraroşu. Transmiterea semnalului se realizează pe fibră optică.

Soluţiile oferite de AVITECH provin de la unii dintre cei mai renumiţi furnizori din domeniu: AMP, Axis, IBM, Milestone.

De asemenea, staţia C.F. Vicşani a fost dotată cu sistem de public address, sistem de detecţie şi avertizare în caz de incendiu şi sistem digital de ceasoficare.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile de securitate şi siguranţă oferite de AVITECH