Securitate, siguranţă şi audio-video pentru Mega Image Concept Store

AVITECH continuă colaborarea cu renumitul retailer Mega Image. Inaugurat pe 31 ianuarie 2013, noul magazin Mega Image Concept Store, beneficiază de sisteme de securitate şi siguranţă implementate de compania noastră. Situat pe strada Vasile Lascăr, vizavi de Piaţa Gemeni, magazinul are o suprafaţă de 1600 mp şi parcare subterană cu o capacitate de 100 de locuri.

Securitatea şi siguranţa modernului magazin sunt asigurate de o serie de soluţii performante. AVITECH a proiectat şi instalat sistemele de supraveghere video, detecţie efracţie, control acces şi detecţie şi alarmare în caz de incendiu.

De asemenea, sistemul de digital signage implementat de AVITECH în aproape toate punctele de lucru din reţeaua Mega Image, a fost extins şi în acest magazin. Sistemul permite companiei să comunice angajaţilor din magazine, depozite şi sediul central  mesajele venite de la departamentul de resurse umane.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde 209 magazine. Mega Image Piaţa Gemeni face parte din noua generaţie de magazine Mega Image al căror obiectiv este să ofere consumatorilor un confort crescut la cumpărături. Suprafaţa mare a magazinului, decorul modern şi gama de produse disponibilă în magazin au rolul de a simplifica şi îmbunătăţi experienţa la cumpărături.

Doresc să aflu mai multe detalii despre soluţiile AVITECH pentru retail