Sisteme interactive pentru Colegiul Naţional ''Nichita Stănescu''

Sisteme interactive pentru Colegiul Naţional ''Nichita Stănescu''

AVITECH a finalizat în decembrie integrarea unor sisteme moderne de predare-învăţare în sălile de clasă ale Colegiului Naţional ''Nichita Stănescu'' din Ploieşti.

Între sistemele implementate se număra table interactive SMART Board, videoproiectoare şi display-uri LCD. Tabla interactivă SMART Board, cea mai populară tablă din lume, este livrată cu un soft educaţional dedicat. Adevăratul geniu din spatele tablei interactive, acest soft se remarcă prin simplitate în utilizare, oferind profesorilor cel mai puternic instrument digital pentru crearea, transmiterea şi managementul lecţiilor în cadrul unei singure aplicaţii.

Cu o istorie de peste 75 de ani, Colegiul Naţional ''Nichita Stănescu'' este una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ liceal din România. Având o strategie orientată spre îmbunătăţirea continuă a procesului educaţional, instituţia este o susţinătoare a introducerii tehnologiilor moderne în învăţământul românesc, ca metode complementare în activitatea pedagogică.

Pe lângă sistemele şi echipamentele performante pe care le include în soluţiile sale, compania AVITECH vine în sprijinul sistemului educaţional românesc cu numeroase programe speciale, fiind unul dintre pionierii educării pieţei şi ai promovării unor soluţii eficiente de îmbunătăţire a procesului de predare-învăţare.

Doresc să primesc mai multe detalii despre produsele oferite de AVITECH pentru mediul educaţional