Sisteme Merten de la Schneider Electric - optimizare solutii AVITECH

Sisteme Merten de la Schneider Electric - optimizare solutii AVITECH

Solutiile oferite de AVITECH pentru mediul rezidential si comercial vor cuprinde, incepand cu luna noiembrie, sistemele Merten furnizate de Schneider Electric, numarul 1 in lume in domeniul distributiei electrice.

Sistemele Merten sunt destinate controlului iluminatului, incalzirii, ventilatiei, dar si echipamentelor de supraveghere instalate in incaperi. Avantajul clientului este ca toate utilitatile electrice pot fi controlate, reglate si afisate in mod confortabil, din numai cateva click-uri. Cu ajutorul sistemelor Merten, cheltuielile de incalzire si energie electrica pot fi reduse cu pana la 30%.

Produsele Merten reprezinta varful de lance al tehnologiilor inteligente oferite consumatorilor segmentelor mediu si high-end ale pietei. Aceste solutii sunt ideale atat pentru casele inteligente, cat si pentru cladirile de birouri, centrele comerciale.

Schneider Electric, specialist global in domeniile energiei si controlului, livreaza echipamente si solutii electrice avansate catre clienti de pe piata constructiei de cladiri rezidentiale si non-rezidentiale, piata centrelor de date si retele, piata energiei si cea a infrastructurii. Compania este una din fortele motrice ale inovatiilor in tehnologiile de control al cladirilor. Schneider Electric are 112.000 angajati in toata lumea si desfasoara operatiuni in 200 de tari. Compania este prezenta in Romania de mai mult de 10 ani, are 150 de angajati si o retea cu peste 500 de puncte de distributie in toata tara.

AVITECH este structurata pe divizii specializate in patru domenii de activitate: Systems, Audio-Video, SmartHouse, Service. Profesionalismul si expertiza companiei sunt subliniate si de numeroasele autorizatii, licente, certificari pe care le detine. De asemenea, AVITECH este membra unor prestigioase organizatii nationale si internationale de profil: CEDIA, InfoComm, AV Global Alliance, ARTS.

Doresc sa primesc mai multe detalii despre sistemele Schneider Electric