Sistemul numarul 1 de adresare publica si evacuare vocala - Bosch Praesideo

Praesideo - sistem de adresare publica si evacuare vocala

Cu peste 15.00 de sisteme instalate în întreaga lume, Praesideo este alegerea numărul unu a aplicațiilor de adresare publică și evacuare vocală. Calitatea audio excepțională, versatilitatea operațională și programul de îmbunătățire continuă asigură poziția de lider pe piață. Bosch Praesideo  este primul sistem complet digital de adresare publică și evacuare în caz de urgență. Arhitectura de reţea descentralizată a sistemului Bosch Praesideo facilitează interconexiunile, iar unităţile pot fi adăugate sau eliminate în funcţie de necesităţi, pentru o libertate totală de configurare.

Reţeaua poate fi configurată ca „buclă redundantă” pentru un plus de fiabilitate. Aceasta asigură o funcţionare continuă, chiar şi în caz de rupere fizică a cablului optic – caracteristică esenţială pentru funcţionarea neîntreruptă a sistemelor de alarmare în caz de urgenţă. De asemenea, pentru a spori şi mai mult fiabilitatea, unele elemente ale sistemului pot fi prevăzute cu dispozitive de rezervă. Praesideo este certificat EN 54-16 şi ISO 7240-16 și respectă standardele locale pentru evacuare.

Sistemul este facil de configurat şi reconfigurat, fie la faţa locului, fie de la distanţă, permiţând reacţia rapidă la modificări. Prin software-ul de înregistrare Praesideo, informaţiile din jurnalele mai multor sisteme pot fi accesate pentru monitorizare şi diagnosticare la distanţă.

Produsele Bosch Praesideo sunt uşor de operat. Operatorii necesită un nivel minim de explicaţii pentru a putea utiliza Praesideo în mod competent. Chiar şi cele mai ample sisteme sunt uşor de operat prin intermediul unui PC sau ecran tactil, utilizând interfaţa deschisă a sistemului.

Sistemul este foarte rentabil datorită funcţionalităţii duble de adresare publică şi alarmare vocală, extensibilităţii, arhitecturii modulare şi flexibilităţii în programare. Fiabilitatea înaltă a sistemului Praesideo garantează reducerea costurilor de întreţinere. Sistemul are o aplicabilitate ridicată, acesta fiind utilizat în

  • Stadioane
  • Aeroporturi
  • Universități
  • Lăcașuri de cult
  • Clădiri de birouri

Pentru implementarea unui astfel de sistem este necesar să colaborați cu un furnizor competent de soluții Audio-Video. Datorită experienței acumulate pe parcursul numeroaselor proiecte implementate cu succes, AVITECH poate fi un astfel de furnizor.  

Resurse suplimentare

Descarcă Broșura Bosch Praesidao

Despre Bosch Sisteme de Securitate

Bosch Sisteme de Securitate este furnizor complet de produse inovatoare şi de înaltă calitate pentru securitate, siguranţă şi comunicare. Bosch oferă sisteme şi componente pentru o gamă largă de aplicaţii: rezidenţiale, comerciale, industriale, instituţionale, educaţionale, locuri publice, transporturi. Pentru mai multe informații, vizitați pagina https://us.boschsecurity.com/  

Despre AVITECH

AVITECH este un integrator de sisteme în domeniile Instalaţii Electrice, Automatizări, Securitate, Protecție la Incendiu, Audio-Video, Infrastructură IT & Comunicații, Sisteme inteligente pentru transport. Compania are peste 18 ani de experiență. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.avitech.ro/alarmare-vocala