Soluții de videoconferință pentru Euroweb România

Soluții de videoconferință pentru Euroweb România

Compania de telecomunicații Euroweb Romania, subsidiara a operatorului Turk Telekom  International, beneficiază de o soluție performantă de videoconferință implementată de AVITECH.

La sediul companiei din București s-a instalat un videoserver de mare capacitate care poate susține sesiuni de videoconferință la calitate HD cu un număr mare de participanți. Atât la București, cât și la celelalte sedii Euroweb din țară s-au instalat sisteme de videoconferință HD cu capacitate dual streaming 720p/60fps, camere cu unghi larg de vizualizare și microfoane omnidirecționale.

Fondată în 1998, Euroweb Romania este unul dintre jucătorii importanți ai pieței de telecomunicații din România. Începând cu anul 2010, acționarul principal al Euroweb România este Turk Telekom International, fosta Pantel International, parte a grupului Turk Telekom. Grupul turc deține printre cele mai vaste infrastructuri de telecomunicații din Sud-Estul Europei, controlând mărci ca TTI, Euroweb, TTNET, Argela, Innova, Sebit, Sobee, AssisTT.

Doresc să aflu mai multe detalii despre soluțiile de videoconferință oferite de AVITECH