Soluţie audio-video pentru spitalul Ponderas

Soluţie audio-video pentru spitalul Ponderas

AVITECH a finalizat implementarea unui sistem audio-video în sălile de operaţii şi cele de consiliu din noua locaţie a spitalului privat Ponderas. Soluţia oferită permite partajarea de conţinut audio-video intre diversele spatii ale spitalului (săli de operaţii, săli de consiliu, birouri, amfiteatru, etc).

Toate sălile de operaţii beneficiază de soluţii de afişare a conţinutului preluat de la laparoscop şi de sistem de sonorizare (difuzoare de plafon, aplificatoare, microfoane wireless). Toate aceste echipamente sunt conectate într-un rack aflat într-o cameră tehnică lângă sălile de operaţie.

În sălile de consiliu sunt prevăzute sisteme de videoproiecţie care pot reda fie prezentări din respectivele săli, fie conţinut preluat din rack-ul central, prin intermediul cablării cu fibră optică.

Spitalul Ponderas, înfiinţat în anul 2011, este unul dintre cele mai moderne spitale private din Europa de Est, fiind singurul Centru de Excelenţă în Chirurgia Metabolică și Bariatrică din Estul Europei cu dublă acreditare – europeană și americană. Din ianuarie 2015 spitalul îşi desfăşoară activitatea într-o nouă locație în nordul capitalei, într-un spațiu mai generos. Unitatea include 25 cabinete medicale ce integrează toate specialităţile medicale ambulatorii, 141 de paturi repartizate în rezerve de lux în regim single, 100 de medici specialişti, precum și un modern centru de training pentru medici din România şi din străinătate.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile audio-video pentru domeniul medical