Soluţii audio-video şi de securitate pentru noul sediu eMAG

Noul sediu eMAG, situat in complexul SWAN Office & Technology Park, a fost dotat de către AVITECH cu sisteme profesionale audio-video şi de securitate.

Astfel, mai multe săli de întâlniri beneficiază de sisteme performante de videoproiecţie şi sonorizare ambientală. Suplimentar, boardroom-ul a fost echipat şi cu un sistem de control automatizat, care permite manevrarea centralizată a sistemului de videoproiecţie, a celui de sonorizare, a luminilor şi a jaluzelelor.

Securitatea persoanelor şi a bunurilor este asigurată cu ajutorul unui sistem de supraveghere video proiectat si instalat de specialiştii AVITECH.

De asemenea, AVITECH a realizat şi reţeaua de voce-date care susţine comunicaţiile clientului. Soluţia implementată este bazată pe echipamente Tyco AMP Netconnect şi foloseşte cablarea structurată de tip Cat5E pentru traseele orizontale. Rezultatul este o reţea structurată de peste 1000 de circuite, certificată conform standardelor internaţionale în vigoare.

Au fost utilizate echipamente de la producători renumiţi din domeniu: Crestron, Projecta, Chief, TOA Electronics, Samsung Techwin.

eMAG este cel mai mare retailer online de produse IT şi electronice din România. Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ online din România. Potrivit studiului Superbrands 2011, eMAG este cel mai recunoscut brand de către consumatorii români pe segmentul electro-IT.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile AVITECH pentru clădiri de birouri