Soluţii audio-video şi IT&C pentru Nestlé România

AVITECH este furnizorul de soluţii audio-video şi IT&C pentru sediul Nestlé România. Mai multe săli de întâlniri, boardroom-ul şi o serie de spaţii comune (recepţie, bucătărie) au fost dotate cu sisteme performante menite să asigure un mediu de lucru modern şi eficient.

În sălile de întâlniri au fost instalate sisteme de audioconferinţă, videoproiecţie, sonorizare, automatizare şi control, infrastructură audio-video dedicată. Sălile sunt separate cu ajutorul unor pereţi mobili şi oferă posibilitatea de a fi utilizate individual sau unite în funcţie de nevoile beneficiarului. Toate sălile beneficiază de sistem de gestionare a rezervărilor bazat pe display-uri speciale montate în dreptul uşilor şi pe aplicaţia Aptus Room Manager.

În zona recepţiei şi în bucătărie a fost instalat un sistem digital signage format din două display-uri LCD ce pot reda independent conţinut multimedia şi diverse informări pentru angajaţi.

AVITECH a oferit echipamente de la renumiţi producători din domeniu: Beyerdynamic, Biamp, Crestron, Element One, Kramer, Mitsubishi, Projecta, Samsung, Sommer, Sanyo.

Compania Nestlé a fost fondată în anul 1867 şi este astăzi lider mondial în nutriţie, sănătate şi welness. Nestlé numara în prezent peste 280.000 de angajaţi  şi detine 443 fabrici  în 81 tari. Prezentă în România din anul 1995, compania este unul dintre cei mai importanţi jucători din industria alimentara din ţară, atât prin cota de piaţă, cât şi prin succesul mărcilor sale.


Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile pentru săli de conferinţă oferite de AVITECH