Soluţii complete pentru noul sediu WNS Romania

WNS Global Services România, una dintre cele mai importante companii multinaţionale din industria serviciilor de externalizare a proceselor de afaceri, a ales AVITECH pentru amenajarea cu sisteme IT&C, securitate, siguranţă şi audio-video a noului său sediu din Westgate Office Park, Bucureşti.

Principala componentă a proiectului realizat de AVITECH a fost reprezentată de amenajarea la cheie a data center-ului şi implementarea reţelei de voce-date care va susţine comunicaţiile clientului la nivel global. Pe langă lucrările IT&C, amenajarea data center-ului a inclus sisteme de climatizare dedicate, sistem de detecţie incendiu,  sistem de control acces, sistem de supraveghere video și sistem stingere incendiu cu Novec 1230. Infrastructura de comunicaţii a presupus integrarea a aproximativ 3000 de prize de voce-date şi a peste 140 km de cablu pe o suprafaţă de peste 2500 mp.

Securitatea pe cele două etaje ocupate de WNS este asigurată cu ajutorul unui sistem de supraveghere video IP şi al unui sistem de control acces şi pontaj. Pentru o siguranţă sporită s-a implementat o soluţie de adresare publică şi evacuare vocală automată integrată cu sistemul de detecţie incendiu.

De asemenea, AVITECH a amenajat sălile de training ale companiei cu sisteme interactive de prezentare, sisteme de videoproiecţie și sisteme cu display LCD.

WNS este o unul dintre liderii mondiali în domeniul business process outsourcing (BPO), oferind servicii precum: finanţe şi contabilitate, relaţii cu clienţii, soluţii tehnologice, cercetare şi analiză, alte servicii specifice diverselor industrii. Compania are peste 25.000 de angajaţi în 31 de sucursale răspândite în întreaga lume.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile AVITECH pentru amenajare data-center