Soluţii de securitate şi siguranţă pentru ArcelorMittal Galaţi

AVITECH oferă o gamă completa de soluţii profesionale de securitate, siguranţă şi automatizări pentru domeniul industrial. Indiferent de domeniul de activitate, specialiştii AVITECH proiectează soluţii adaptate pentru o largă varietate de situaţii particulare sau condiţii dificile de mediu.

Unul dintre cele mai importante proiecte realizate de AVITECH în acest domeniu a vizat implementarea unor sisteme de supraveghere video, detecţie efracţie, detecţie şi alarmare în caz de incendiu, control acces şi automatizare în cadrul  combinatului siderurgic ArcelorMittal Galaţi.

Securitatea în cadrul unui astfel de obiectiv este esenţială. Astfel, sistemele de supraveghere video şi detecţie efracţie integrate în cadrul ArcelorMittal permit monitorizarea la nivelul căilor şi zonelor de acces ale platformei siderurgice.

Sistemul de detecţie incendiu a fost integrat în spaţiile în care este prezentă infrastructură de energie electrică de înaltă tensiune. De asemenea, sistemul de control acces existent a fost adaptat la o platforma software modernă care permite o mai bună monitorizare şi management centralizat.

Sistemul de automatizare integrat de AVITECH are ca scop monitorizarea stării de funcţionare a elementelor componente pentru mai multe staţii de racord adânc.

ArcelorMittal Galaţi este cel mai mare combinat siderurgic din România şi face parte din gigantul ArcelorMittal Group, cel mai important producător de oţel din lume. ArcelorMittal are operaţiuni în peste 60 de ţări. În România, compania controlează combinatele de la Hunedoara şi Galaţi, producătorii de ţevi din Roman şi Iaşi, operatorul portuar Romportmet Galaţi şi filiala locală a companiei de construcţii ArcelorMittal Construction.

Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile de securitate si siguranta oferite de AVITECH