Soluţii de securitate, siguranţă şi BMS pentru centru de producție

AVITECH este furnizorul soluţiilor de securitate, siguranţă şi BMS pentru unul dintre cele mai mari centre de producţie din parcul industrial Ploieşti West. Construit pe o suprafaţă de aproximativ 33  hectare, acest centru va asigura operaţiuni de producţie şi service pentru o importantă companie de origine americană.

Ansamblul construit include trei clădiri importante, cu destinaţii specifice: hală de producţie, depozit, clădire de birouri. Pentru toate acestea AVITECH a proiectat şi instalat un sistem de securitate integrată care permite controlul şi monitorizarea centralizată a sistemelor de supraveghere video, detecţie efracţie şi control acces, atât la uşi, cât şi la bariere. Clădirile sunt asigurate cu sisteme performane de detecţie şi alarmare în caz de incendiu. De asemenea, s-a realizat infrastructura de comunicaţii - reţea de voce-date, bazată pe fibră optică – ce susţine comunicaţiile beneficiarului.

AVITECH a implement şi sistemul de Building Management (BMS) care deserveşte unitatea de producţie. Acesta este un sistem de mari dimensiuni ce permite gestionarea, printre altele, a peste 30 de centrale HVAC şi a peste 200 de grile motorizate de aerisire.

Soluţile oferite provin de la producători renumiţi din domeniu: Automatic Systems, AMP Netconnect, Guardall - Verex, Honeywell, UTC Fire&Security, Samsung, Teknosystems.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile AVITECH pentru domeniul industrial