Soluţii profesionale audio-video pentru hotelul Victoria Cluj

Soluţii profesionale audio-video pentru hotelul Victoria Cluj

Printre numeroasele proiecte din domeniul audio-video implementate de AVITECH se numără și dotarea sălii multifuncționale din Hotelul Victoria Cluj. Sala asigură spaţiul ideal pentru desfăşurarea în condiţii optime a conferinţelor şi a altor tipuri de întruniri.

Crearea unui mediu modern s-a realizat prin dotarea tehnologică corespunzătoare cu sisteme profesionale dedicate dintre care menţionăm: sistem de videoproiecţie, sistem sonorizare, sistem de discuţii, sistem traducere simultană, sistem videoconferinţă, sistem automatizare şi control, sistem distribuţie semnale audio-video.

Sistemul de traducere simultană instalat de AVITECH este funcțional pentru patru limbi și 40 de persoane, iar cabina pentru traducători dispune de sistem de ventilaţie şi sistem iluminare.

Hotelul Victori Cluj este clasificat la 3 stele şi a fost integral renovat în perioada  2003-2005. Hotelul are capacitatea de cazare de 132 locuri distribuite în 8 apartamente, 50 camere duble şi 16 camere single. Serviciile de alimentaţie publică sunt asigurate cu profesionalim de personalul restaurantului în trei săli cu o capacitate de până la 240 locuri.

Doresc sa aflu mai multe informatii despre solutiile AVITECH pentru hoteluri