Soluţii profesionale pentru Universitatea Titu Maiorescu

Soluţii profesionale pentru Universitatea Titu Maiorescu

Universitatea Titu Maiorescu (UTM) din Bucureşti, unul dintre cele mai moderne centre universitare private din România, beneficiază de sisteme audio-video, de securitate și de siguranță integrate de AVITECH.

Proiectul de amenajare a inclus mai multe clădiri din campusul universitar. Clădirea care găzduieşte spaţiile propriu-zise de învăţământ a fost echipată cu sistem de detecţie şi alarmare în caz de incendiu. Pentru controlul accesului autoturismelor s-a instalat un sistem automatizat de bariere. Mai multe amfiteatre au fost dotate cu sisteme profesionale de videoproiecţie.

În camerele din căminul studențesc au fost montate televizoare LCD şi s-a instalat şi configurat reţeaua de internet wireless. Securitatea studenţilor şi a bunurilor este asigurată cu ajutorul unui sistem de supraveghere video proiectat şi instalat de specialiştii AVITECH.

De asemenea, cantina studenţească şi cafeneaua au fost dotate cu sistem de sonorizare cu funcţionare pe 2 zone şi cu sistem de displayuri LCD pentru reţea digital signage şi redare programe TV. De asemenea, şi aceste două spaţii beneficiază de o soluţie de internet wireless destinată studenţilor.

Universitatea Titu Maiorescu a fost înfiinţată în 1990 şi are în structura sa şapte facultăţi: Psihologie, Drept (la Bucureşti şi Târgu Jiu), Medicină şi Medicină Dentară, Ştiinţe Economice (la Bucureşti şi Târgu Jiu) şi Informatică. De curând, UTM a fost declartată “Cea mai bună universitate particulară din România”, conform clasamentului MECTS. Universitatea se numără printre instituţiile de elită din învăţământului superior românesc şi este profund ancorată în prezent, angajată activ în procesul european de reformare şi adaptare a educaţiei academice la exigenţele şi rigorile societăţii de azi.

Doresc să aflu mai multe informatii despre solutiile audio-video, de siguranta si securitate oferite de AVITECH