Solutiile AVITECH implementate in Unirea Shopping Center Brasov

Solutiile AVITECH implementate in Unirea Shopping Center Brasov

AVITECH a fost aleasa ca furnizor de echipamente de securitate si sonorizare pentru cel mai important centru comercial al orasului Brasov. Inaugurat de Unirea Shopping Center, noul mall are o suprafata utila de 29.000 mp si 500 de locuri de parcare terana si subterana.

Construit pe cinci niveluri - subsol, parter si trei etaje, centrul comercial a fost dotat cu un sistem integrat de securitate pentru alarmare la tentative de efractie, control al accesului, televiziune cu circuit inchis (CCTV), detectie incendiu si management al securitatii. Sistemul integrat de securitate produs de Verex Technologies din Canada controleaza un numar de 32 usi precum si punctele de acces auto dotate cu bariere, produse de compania belgiana Automatic Systems si protejeaza impotriva intruziunilor toate zonele dorite. Locatia este supravegheata prin intermediul camerelor video conectate la dispeceratul central.

In plus, locatia a fost echipata si cu un sistem profesional de sonorizare menit sa asigure transmiterea individuala, pe grupe de zone atat a anunturilor cat si a muzicii ambientale. Acesta acopera 35 de zone: cele doua parcari interioare de la subsol, scarile de la toate nivelele, zonele publice si magazinele.

De asemenea, a fost integrata o retea complexa de digital signage, pe care pot fi rulate de la simple mesaje text si imagini pana la filmulete publicitare cu sau fara sunet. Atat pentru indoor - display-uri cu plasma marca Panasonic - cat si pentru outdoor - ecran cu LED, intreaga retea functioneaza cu ajutorul unui soft performant produs de compania C-nario, care permite controlul centralizat al unui numar mare de puncte de afisare (display-uri cu plasme, LCD-uri, LED display-uri).