Solutiile AVITECH pentru TESTA ROSSA CAFFE

Solutiile AVITECH pentru TESTA ROSSA CAFFE

AVITECH a finalizat dotarea primei cafenele din lantul Testa Rossa Caffe din Romania cu echipamente profesionale audio-video si de securitate. Solutia a fost configurata pentru a realiza un mediu relaxant si sigur pentru clientii uneia dintre cele mai renumite cafenele din Europa, in conformitate cu cerintele clientului.

Solutia oferita de AVITECH cuprinde: CCTV - Samsung, detectie efractie - Satel, detectie incendiu - Zeta, retea CATV - Loewe, sonorizare - DAS si AMC, instalatii electrice si control lumini - Dynalite.

"Fiind un lant de cafenele de renume european, am dorit un partener la fel de serios si profesionist in amenajarea primei locatii Testa Rossa Caffe in Romania. Alegerea companiei AVITECH pentru acest proiect s-a dovedit a fi cea mai buna si profesionista solutie pe care o puteam alege", a declarat Cristian Iorga, General Manager Testa Rossa Caffe Romania.

Testa Rossa Caffe este un concept pan-european de cafenele, care aduce in Romania servicii adaptate cerintelor pietei locale, pe baza colaborarii excelente dintre Italian Coffee Concept, ca detinator al francizei principale Testa Rossa si grupul austriac Wedl, detinatorul marcii Testa Rossa. Prima cafenea Testa Rossa deschisa in Romania se afla in Liberty Center (Bucuresti).

AVITECH este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate pentru domeniile sisteme de securitate, instalatii electrice, audio-video, videoconferinta, case inteligente, solutii ce au la baza echipamente profesionale si tehnologie de ultima ora. AVITECH are sediul central in Bucuresti si centre de suport tehnic si service in Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Constanta.


Doresc sa primesc mai multe informatii despre solutiile AVITECH