Supraveghere video in medii severe - camera Axis P1365-E MkII

Camera Axis P1365-E Mk II

Camera Axis IP P1365-E Mk II este robustă, potrivită pentru medii externe dure și oferă o excelentă calitate a imaginilor si o prezentare în detaliu chiar și în condiții de iluminare slabă. Acest model de cameră este soluția ideală pentru bănci, clădiri guvernamentale, parcări sau alte clădiri care au nevoie de imagini detaliate sau de acoperire a zonelor exterioare.

Axis P1365-E Mk II este potrivită pentru instalarea exterioară în medii dure și poate suporta temperaturi de la -40 la 50 grade Celsius. Controlul temperaturii asigură pornirea în siguranță la temperaturi de până la -40 grade Celsius, chiar și după o pană de curent. Carcasa camerei este rezistentă atât la condițiile meteorologice dure, cât și la vandalism datorita ratingurilor IP66, IP67, NEMA 4X și IK10.  În plus, camera AXIS P1365-E Mk II are un suport pentru montajul pe perete și un geam de protecție pentru a o feri de praf, ploaie, zăpadă și soare.

Această cameră oferă imagini optimizate chiar și atunci când acestea sunt înregistrate in zone intunecate. De asemenea, dispune de tehnologia Zipstream care analizează fluxul video în timp real pentru a identifica zonele de interes. Aceste zone sunt mai puțin comprimate decât alte zone, păstrând detalii importante, reducând în același timp stocarea și lățimea de bandă cu până la 50%. Rezultatul – imagini de înaltă calitate și economii semnificative. Camera de supraveghere video Axis P1365-E MkII poate fi utilizată în domenii precum:

  • Industrie
  • Logistică
  • Safe city
  • Bancar
  • Porturi

Pentru implementarea unui astfel de soluții este necesar să colaborați cu un furnizor competent și autorizat de soluții pentru securitate. AVITECH deține certificări pentru proiectarea, instalarea și întreținerea sistemelor de securitate. De asemenea, compania are experiență în domeniu datorită numeroaselor proiecte desfășurate cu succes.

Resurse suplimentare

Descarcă Broșura Axis  P1365 - E MkII

 Despre Axis

Axis este lider mondial în echipamente video de rețea, oferind soluţii inteligente și sigure, contribuind în mod direct la tranziția către soluții digitale de supraveghere. Produsele și soluțiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate în jurul unei platforme inovatoare și deschise. Pentru mai mute detalii, vă rugăm să accesați linkul https://www.axis.com/ro/en/

Despre AVITECH

AVITECH este un integrator de sisteme în domeniile Instalații Electrice, Automatizări, Securitate, Protecție la Incendiu, Audio-Video, Infrastructură IT & Comunicații, Sisteme Inteligente de Transport. Compania are peste 18 ani de experiență. Pentru mai multe informații despre soluțiile pentru supraveghere video, vă rugăm să vizitați pagina http://www.avitech.ro/supraveghere-video