TANDBERG EX90 – acum în România prin AVITECH

TANDBERG EX90 – acum în România prin AVITECH

EX90 - noul sistem individual de teleprezenţă de la TANDBERG, este disponibil în  România prin AVITECH, integratorul român numărul 1 în soluţii de videoconferinţă.

Promotor al celor mai inovatoare produse din domeniul videoconferinţei, AVITECH recomandă noul sistem clienţilor săi datorită calităţii audio-video deosebite, interfeţei touch-screen inovatoare, precum şi remarcabilei experienţe comunicaţionale pe care EX90 o oferă utilizatorilor.

Sistemul are un display HD de 24”, o cameră PrecisionHD cu unghi de rotaţie de 90 de grade, integrată display-ului, precum şi o interfaţă touch-screen de 8” - Tandberg in Touch - ce permite iniţierea facilă a apelurilor video şi accesarea rapidă a funcţiilor sistemului. Mai mult, utilizatorii au posibilitatea de a adăuga un al doilea monitor la EX90, ceea ce permite, pe lângă comunicarea faţă-în-faţă, şi schimbul de documente sau fişiere multimedia.

Noul sistem este ideal pentru managerii care doresc să comunice eficient cu angajaţii şi colaboratorii din intimitatea propriului birou sau chiar de acasă.

TANDBERG este liderul mondial şi compania cu cea mai rapidă creştere din domeniul sistemelor de teleprezenţă şi videoconferinţă. Deţine cea mai mare cotă de piaţă pentru echipamente de infrastructură şi terminale video, atât din punct de vedere valoric, cât şi cantitativ. Compania are 2 sedii centrale, în Oslo, Norvegia şi New York, S.U.A., circa 1500 de angajaţi în toată lumea, iar soluţiile TANDBERG sunt utilizate în peste 90 de ţări, în toate domeniile de activitate. TANDBERG este acum parte a Cisco.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile de videoconferinţă oferite de AVITECH