Terminal 3D cu scanare amprenta de la Touchless Biometric Systems

Terminal 3D

Gama larga de sisteme inovative de control acces si pontaj oferite de partenerul nostru Touchless Biometric Sytems permite alegerea solutiei care raspunde nevoilor dumneavoastra. 3D terminal este unul dintre produsele destinate securitatii biometrice. Cititorul de amprente tridimensional si fara contact ofera un nivel inalt de securitate, performanta in recunoastere si multifunctionalitate.

Acesta utilizeaza tehnologia touchless 3D si are un touchscreen ce poate fi personalizat. Optional, se poate integra o camera sau acces RFID. Acesta poate fi folosit in:

  • Corporatii
  • Data centere
  • Spitale
  • Aeroporturi
  • Centrale nucleare

Pentru implementarea unui astfel de solutii este necesar sa colaborati cu un furnizor competent si autorizat de solutii pentru securitate. AVITECH detine certificari pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate. De asemenea, compania are experienta in domeniu datorita numeroaselor proiecte desfasurate cu succes.

Resurse suplimentare

Descarca Broșura TBS Terminal 3D 

Despre Touchless Biometric Systems

Touchless Biometric Systems (TBS) este o companie infiintata in 2003, cu sediul in Elvetia, liderul de piata nationala de biometrie din Elvetia Pentru mai multe informatii despre companie, va rugam sa vizitati pagina http://www.tbs-biometrics.com.

Despre AVITECH

AVITECH este un integrator de sisteme in domeniile  Securitate, Protectie la Incendiu, Automatizari, Instalatii Electrice, Audio-Video, Infrastructura IT & Comunicatii, Sisteme Inteligente de Transport. Compania are peste 18 ani de experienta. Pentru mai multe informatii despre solutiile pentru securitate, va rugam sa vizitati pagina www.avitech.ro/solutii-securitate