Transparenţă şi cooperare

Transparenţă şi cooperare

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au efectuat cercetări la sediile mai multor companii, printre care şi AVITECH,  în legătură cu licitaţia organizată de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru proiectul “Internet în şcoala ta”.

Conducerea şi angajaţii societăţii şi-au arătat de la bun început disponibilitatea de a ajuta organele de cercetare în vederea lămuririi tuturor aspectelor urmărite în cadrul anchetei.

Asigurăm clienţii si partenerii AVITECH de întreaga cooperare şi totala transparenţă a companiei noastre în cadrul anchetei şi suntem încrezători în clarificarea rapidă a neînţelegerilor.

Activitatea şi obligaţiile contractuale ale companiei noastre nu vor fi perturbate de cercetările care se desfăşoară. Rămânem acelaşi partener onest, profesionist şi garantăm în continuare păstrarea celor mai înalte standarde de calitate pentru toate proiectele şi activităţile în care suntem implicaţi.

Mulţumim anticipat mass-media pentru relatarea obiectivă a parcursului anchetei. Considerăm potrivit să nu intervenim prin comunicări publice suplimentare în legătură cu aceasta anchetă , atâta timp cât se află în derulare.