Un nou furnizor de top în domeniul securităţii – IQinVision

Un nou furnizor de top în domeniul securităţii – IQinVision

În luna mai AVITECH a început un important parteneriat pentru activitatea desfăşurată în domeniul securităţii, cu unul dintre producătorii de top de camere IP megapixel, IQinVision.

Înfiinţat în anul 1998, producătorul oferă sisteme de supraveghere video complete, incluzând camere cu funcţionare zi&noapte, antivandal şi rezistenţe la apă.

Sistemele oferite de companie se remarcă prin calitatea deosebită a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, stabilitatea reţelei, software-uri de analiză a conţinutului video, fiabilitatea produselor, adaptabilitatea soluţiilor în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui client.

Comercializate sub marca IQeye, camerele IP megapixel de la IQinVision sunt perfecte pentru supravegherea video din orice domeniu: educaţie, retail, sistem bancar, cazinouri etc.

În luna iunie, specialiştii AVITECH urmează să beneficieze de trainingul IQU, susţinut de producător, în urma căruia vor obţine statutul de IQU Certified Partners, putând oferi clienţilor tot suportul pentru echipamentele IQeye.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile CCTV oferite de AVITECH