Un nou proiect audio-video pentru FSPAC

Un nou proiect audio-video pentru FSPAC

Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării FSPAC,din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca beneficiază  de sisteme audio-video profesionale în numeroase spaţii din noul său sediu. Investiţia face parte dintr-un proiect  POSDRU cu finanţare europeană castigat de FSPAC.

Cinci săli de conferinţă modulare, precum şi sala de mese a noii clădiri beneficiază de soluţiile proiectate şi furnizate de AVITECH. Între acestea se pot enumera: sistem de digital signage, sisteme de videoproiecţie, sisteme de afişare, sisteme de sonorizare,  infratructură IT, sisteme de comandă şi control.

Toate sistemele au fost proiectate pentru a garanta multifuncţionalitatea spaţiilor. Astfel, sălile pot fi folosite atat pentru susţinerea de prelegeri,cat si pentru întâlniri sau conferinţe.

FSPAC este unul dintre clienţii importanti cu care AVITECH a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe proiecte. UBB  Cluj este una dintre cele mai prestigioase instituţii publice de învăţământ superior din România. Misiunea sa este să promoveze şi să susţină ­ în comunitatea locală, regională, naţională şi internaţională ­ dezvoltarea unor componente culturale specifice. Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării este una dintre cele mai tinere și mai dinamice facultăți din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Încă de la înființare, în 1995, FSPAC s-a aflat într-o continuă dezvoltare din punct de vedere al programelor de învățământ și al celor de cercetare, al infrastructurii, al calității educației și al activităților extracurriculare.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile audio-video oferite de AVITECH