Un nou proiect AVITECH se află în finala InAVation Awards

Un nou proiect AVITECH se află în finala InAVation Awards

Şi  în acest an AVITECH se numără printre companiile finaliste în cadrul concursului internaţional de proiecte audio-video InAVation Awards. Este al cincilea an consecutiv în care compania noastră obţine performanţa de a se afla în finala prestigiosului concurs. Proiectul înscris în acest an este Cinematograful Lugosi din Lugoj, care a fost implementat de AVITECH în sistem de antrepriză generală.

 InAVation Awards 2015 are un număr de 11 categorii de proiecte, fiecare categorie însumând patru sau saşe finalişti. Proiectul AVITECH este înscris în categoria Leisure & Entertainment, care are un număr de patru finalişti. Ceilalţi trei integratori care au convins organizatorii prin proiectele înscrise sunt din Rusia, Palestina şi Bahrain. În concurs au fost înscrise peste 100 de proiecte din regiunea EMEA.

Câştigătorii concursului vor fi desemnaţi de un juriu de specialitate şi vor fi anunţaţi în data de 10 februarie 2015, in cadrul unei gale care va avea loc în Olanda, la Amsterdam.  

Concursul InAVation Awards este organizat de prestigioasa revistă InAVate, liderul publicaţiilor online de integrare şi tehnologie Pro AV din regiunea EMEA. Pentru a vedea lista proiectelor finaliste, puteţi accesa link-ul http://www.inavationawardsonthenet.net/projectvoting.aspx