Un nou proiect implementat cu succes de AVITECH

Un nou proiect implementat cu succes de AVITECH

AVITECH anunta finalizarea unui proiect de succes: amenajarea unui dispecerat de monitorizare a retelei de date si comunicatii pentru compania RCS & RDS.

Printre avantajele aduse de acest dispecerat se remarca capacitatea de monitorizare a modernei infrastructuri a RCS & RDS, pe baza careia compania asigura clientilor sai servicii integrate de comunicatii: televiziune, internet, telefonie fixa si telefonie mobila.

Sistemul furnizat operatorului de telecomunicatii de catre AVITECH permite depistarea oricarei avarii pe nodurile si pe legaturile redundante de comunicatii si remedierea acestora in timp real. Astfel, RCS & RDS poate rezolva eventualele probleme aparute pe retea inainte de primirea sesizarilor de la clienti.

Solutia AVITECH a presupus si instalarea unui videowall format din 9 televizoare LCD.

RCS & RDS este o companie moderna, cu o experienta de 15 ani in furnizarea solutiilor de telecomunicatii. Compania este totodata unul dintre cei mai importanti operatori din regiune, furnizand solutii de telecomunicatii si in Ungaria, Cehia, Slovacia, Croatia si Serbia. RCS & RDS si-a dezvoltat propria infrastructura de telecomunicatii pe suport de fibra optica si acopera cu servicii de televiziune, internet, telefonie fixa si mobila peste 200 orase din tara. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de televiziune prin cablu si satelit si este cel mai mare furnizor alternativ de servicii de telefonie fixa.

Prin divizia Audio-Video, AVITECH s-a impus pe piata din Romania drept integratorul numarul 1 de solutii audio-video, videoconferinta, digital signage, pro audio si lumini. Compania ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, conferinta si videoconferinta, dar si pentru proiecte de digital signage, dispecerate, teleprezenta si telemedicina. Printre echipamentele incluse in solutiile diviziei Audio-Video se numara: sisteme de discutii, incinte acustice pentru sali, sisteme traducere simultana, amplificatoare, mixere, lumini profesionale, table interactive, sisteme de videoconferinta, sisteme de digital signage.

Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile AVITECH