Un nou studio TVR utilat cu videowall-uri Orion

Un nou studio TVR utilat cu videowall-uri Orion

AVITECH anunta utilarea studioului de stiri al TVR cu 2 videowall-uri marca Orion.

Telejurnalele TVR sunt prezentate astfel intr-o ambianta deosebita, display-urile cu plasma Orion oferind o imagine de mare claritate. Videowall-urile au 20, respectiv 16 display-uri Orion cu plasma si diagonala 42".

Televiziunea Romana (TVR) este o institutie care isi desfasoara activitatea sub controlul Parlamentului. TVR transmite o mare diversitate de programe: stiri, evenimente sportive majore, productii proprii de filme si seriale, documentare, programe de actualitate.

Orion este primul si cel mai mare producator de display-uri fara margini, pentru formarea de videowall-uri. AVITECH comercializeaza produsele Orion prin intermediul diviziei Audio-Video.

Aceasta divizie ofera solutii performante pentru spatii destinate intalnirilor de afaceri, salilor de training, conferinta si videoconferinta, dar si pentru proiecte de digital signage, dispecerate, teleprezenta si telemedicina. Printre echipamentele incluse in solutiile diviziei Audio-Video se numara: sisteme de discutii, incinte acustice pentru sali, sisteme traducere simultana, amplificatoare, mixere, lumini profesionale, table interactive, sisteme de videoconferinta, sisteme de digital signage.


Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile AVITECH