Vaddio - premii si proiecte de succes

Vaddio - premii si proiecte de succes

De curand, compania americana Vaddio a primit recunoasterea calitatii produselor sale din partea unor prestigioase publicatii de profil: PRO AV si Archi-Tech. Echipamentele Vaddio sunt disponibile prin divizia Audio-Video a AVITECH.

Mai mult de 60 de proiecte din toata lumea au fost inscrise in competitia pentru ''2009 Spotlight Awards''. Un juriu format din 6 persoane au dezbatut si au ales proiectele cele mai inovatoare, care au incorporata cea mai avangardista tehnologie.

Camerele si sistemele de control de la Vaddio se regasesc in patru dintre cele 15 proiecte premiate de catre revista Pro AV in cadrul ''2009 Pro AV Spotlight Awards'': Best Corporate AV Project - Camera de control si sediul ITC Holdings, Best Education AV Project - Centrul de Studii IGT al Universitatii Reno Mathewson din Nevada si Alter Hall din cadrul Scolii de Afaceri Fox a Universitatii Temple, PRO AV Spotlight Judges' Award - Laboratorul Harvard Decision Science.


Revista Archi-Tech, in parteneriat cu InfoComm International, a organizat concursul ''ARCHI-TECH AV Awards'', aflat la cea de-a saptea editie. Evaluarea proiectelor s-a facut tinandu-se cont de criterii precum conceptul, design-ul, inovatia, planificarea, munca in echipa, solutia oferita. Programul este o recunoastere a integrarii eficiente si creative a tehnologiei de ultima generatie in proiecte de constructii traditionale. Echipamentele Vaddio pot fi regasite in proiectul realizat pentru biroul de avocatura Nix, Patterson & Roach LLP, din Texas, unul dintre cele 5 proiecte premiate.


Vaddio produce si comercializeaza sisteme de control si camere video utilizate in domeniul videoconferintelor, intreaga gama de produse respectand toate standardele internationale de calitate. Camerele de la Vaddio pot fi integrate in orice tip de sala de videoconferinta sau de intalniri.


AVITECH este numarul 1 in Romania in domeniile audio-video, videoconferinta si case inteligente. Firma ofera mai mult decat echipamente performante, sisteme integrate sau tehnologii de ultima generatie. AVITECH ofera solutii complete pentru sali de conferinta si training, boardroom-uri, proiecte de videoconferinta, telemedicina si teleprezenta, retele digital signage, dispecerate si centre de comanda si control, proiecte ProAudio, lumini profesionale.