O noua serie de centrale antiefractie de la Satel - VERSA

O noua serie de centrale antiefractie de la Satel - VERSA

AVITECH prezinta noi produse in domeniul antiefractiei - seria de centrale Satel VERSA, ce se remarca prin simplitate si originalitate in programare si printr-o interfata prietenoasa pentru utilizatori.

Seria VERSA este conceputa pentru instalari de mici dimensiuni, atat de tip comercial, cat si rezidential. Caracteristicile care recomanda aceasta gama de centrale antiefractie sunt capacitatea de extindere - atat prin cablare, cat si wireless - si acceptarea unei mari varietati de formate media pentru comunicare.

Seria VERSA include:
- 3 modele de centrale: VERSA 5, VERSA 10, VERSA 15;
- 2 tastaturi: VERSA-LED-GR si VERSA-LCD-GR;
- 1 carcasa metalica VERSA-OBU.

Satel, unul dintre principalii actori din industria securitatii, specializat in proiectarea, productia si distributia de echipamente antiefractie, este prezent pe piata inca din 1990. Profesionalismul desarvarsit, tehnologia de ultima generatie si activitatea continua de cercetare permit firmei sa ofere un raspuns rapid si eficient la nevoile si evolutia pietei.

AVITECH, prin divizia Systems este specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru domeniul sistemelor de securitate, instalatiilor electrice - curenti slabi si medii, automatizarilor. Divizia include un departament specializat care asigura proiectarea, instalarea si configurarea oricarui sistem, indiferent de complexitatea sau dimensiunea sa. De asemenea, promoveaza tehnologii de top provenite din tari cu traditie in domeniu precum Israel, Coreea, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si Japonia.

Doresc sa primesc mai multe informatii despre produsele Satel