Videoconferinta şi telemedicină pentru Facultatea de Medicină

Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti utilizează în activitatea didactică noi instrumente pentru eficientizarea şi creşterea performanţei procesului educaţional, oferite de AVITECH. Soluţia de care beneficiază prestigioasa instituţie de învăţământ include două sisteme de videoconferinta, unul de telemedicină, sistem de prezentare interactivă, de afişare, de sonorizare şi de comandă şi control.

Astfel, blocul operator al Universităţii comunică live, prin videoconferinta, cu amfiteatrul instituţiei, studenţii putând astfel “participa” la operaţii într-o manieră inedită. Mai mult, amfiteatrul comunică şi cu blocul operator al unui recunoscut spital din capitală, unde se află instalat un performant sistem de telemedicină, care permite conectarea aparaturii medicale şi transmiterea în timp real a informaţiilor despre parametrii vitali ai pacienţilor – diverse analize, investigaţii imagistice etc.

Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" este o instituţie cu o îndelungată şi remarcabilă activitate în peisajul învăţământului românesc. Cu o tradiţie de peste 150 de ani, universitatea a călăuzit paşii şi formarea profesională pentru nume mari ale domeniului, recunoscute şi apreciate atât naţional, cât şi internaţional. Instituţia beneficiază de resursele umane şi materiale necesare realizării unui proces didactic la cele mai înalte standarde şi este totalmente devotată formării unor profesionişti desăvârşiţi.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile de videoconferinta şi medicină oferite de AVITECH