Videoconferinta - solutia AVITECH in vreme de criza

Videoconferinta - solutia AVITECH in vreme de criza

Videoconferinta este una dintre solutiile cu ajutorul carora companiile isi pot reduce costurile in perioada de criza. Aceasta aduce totodata multiple alte avantaje competitive oricarei institutii. AVITECH, liderul pietei de videoconferinta din Romania cu o cota de piata de peste 50%, prezinta o sinteza a acestor avantaje.

Videoconferinta asigura reducerea costurilor prin eliminarea cheltuielilor implicate de calatoriile pentru intalniri de afaceri. Folosirea tehnologiei video permite realizarea acestor intalniri chiar de la birou. In plus, amortizarea investitiei intr-un sistem de videoconferinta se face intr-un timp foarte scurt.

Foarte importante sunt si avantaje precum eficientizarea muncii, accelerarea procesului decizional, accesul rapid la sfatul expertilor, imbunatatirea comunicarii organizationale, protejarea mediului inconjurator.

Solutiile complete de videoconferinta oferite de AVITECH provin de la cei mai mari producatori din domeniu, Tandberg si Aethra, si acopera un spectru larg de domenii precum comunicarea in afaceri, administratiile locale si nationale, invatamantul la distanta, telemedicina, justitia, telecomunicatiile speciale. Pentru a asigura calitatea si fiabilitatea solutiilor oferite, specialistii AVITECH parcurg un proces complex incepand cu analiza atenta a cerintelor dumneavoastra, consultanta, proiectare, configurare sisteme integrate, instalare si punere in functiune sistem, pana la instruire, mentenanta si suport tehnic la nivel national.

Mai mult, compania pune la dispozitia celor interesati posibilitatea testarii sistemelor de videoconferinta si teleprezenta din showroom-ul sau. Pentru detalii suplimentare, puteti accesa www.avitech.ro/videoconferinta sau telefona la numarul 021 200 64 64, persoana contact Gabriela Degeratu.

AVITECH este numarul 1 in Romania in domeniile audio-video, videoconferinta si case inteligente. Firma ofera mai mult decat echipamente performante, sisteme integrate sau tehnologii de ultima generatie. AVITECH ofera solutii complete pentru sali de conferinta si training, boardroom-uri, proiecte de videoconferinta, telemedicina si teleprezenta, retele digital signage, dispecerate si centre de comanda si control, proiecte ProAudio, lumini profesionale. 


Doresc sa primesc mai multe detalii despre solutiile AVITECH