Videowall pentru studioul Excelsior al Intact Media

AVITECH confirmă statutul său de cel mai important integrator de structuri videowall din România şi adaugă în portofoliul său un nou proiect de acest gen, implementat pentru studioul Excelsior din Bucureşti aparţinând Intact Media Group. Cu o suprafaţă de aproximativ 15 mp, acesta redă imagini de cea mai bună calitate, în culori vii, strălucitoare.

Videowall-ul este format din 30 de display-uri de tip plasmă, fără margine, cu diagonala de 42”, dispuse într-o matrice 6 x 5. Display-urile au suprafaţă specială, anti-reflex şi anti-strălucire.

Studioul găzduieşte emisiuni ale televiziunilor Antena 1 şi Antena 3 precum: “Acces Direct”, „Sinteza Zilei”, „Neatza cu Razvan si Dani”, „Un Show Pacatos” etc.

Intact Media Group reprezintă prima afacere media de tip greenfield din România postrevoluţionară, fiind o investiţie 100% românească. Din 1991, de la apariţia primei entităţi - Tipografia Intact - şi până în prezent s-au lansat sub această umbrelă multe dintre cele mai importante brand-uri din audiovizualul şi presa din România.

Doresc să aflu mai multe informaţii despre soluţiile videowall oferite de AVITECH