Vocollect, partenerul AVITECH pentru soluţii “pick by voice”

AVITECH adaugă în portofoliul său soluţiile Vocollect pentru automatizarea procesului de picking din depozit, bazată pe recunoaşterea vocii.

Vocollect este unul dintre pionierii tehnologiilor de recunoaştere a vocii şi a dezvoltat o serie de soluţii recunoscute ca fiind cele mai performante din domeniu. Software-ul utilizat de Vocollect este capabil de a recunoaşte cu acurateţe voci diverse, indiferent de factorii care ar putea influenţa acest proces: idiom, particularităţi lingvistice ale operatorului, zgomot ambiental etc.

În ceea ce priveşte soluţiile hardware, Vocollect oferă echipamente dedicate: terminale portabile, căşti speciale cu microfon, cu diverse caracteristici în funcţie de condiţiile de mediu în care vor fi utilizate.

Principalul avantaj al utilizării soluţiilor “pick by voice” este că operatorii au ambele mâini libere, ceea ce determină un proces de culegere a mărfii mult mai eficient şi mai rapid. Lucrătorul este echipat cu o cască cu microfon conectată la un mini-computer portabil. Acesta primeşte comenzi din WMS, iar operaţiunile efectuate sunt confirmate vocal şi sunt înregistrate automat în sistem.

Vocollect are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul tehnologiei de recunoaşterea a vocii şi este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii în acest domeniu. La începutul anului 2011, Vocollect a devenit o unitate de afaceri a renumitului producător Intermec.

Doresc să primesc mai multe detalii despre soluţiile de identificare și colectare automată a datelor oferite de AVITECH