Workshop Freestorm – soluţii interactive pentru mediul de afaceri

Workshop Freestorm – soluţii interactive pentru mediul de afaceri

Din dorinţa de a demonstra beneficiile majore pe care soluţiile interactive de prezentare şi colaborare le pot aduce în desfăşurarea activităţilor unei companii, AVITECH lansează o serie de workshopuri de specialitate în parteneriat cu SMART Technologies, liderul mondial pe piaţa tablelor şi display-urilor interactive.

Primul eveniment din această serie - "Freestorm: soluții interactive SMART pentru mediul de afaceri", s-a desfăşurat marţi, 27 noiembrie 2012, la Ambasada Canadei în România. Au fost supuse atenţiei participanţilor tehnologii şi echipamente interactive special concepute pentru desfăşurarea în condiţii moderne a şedintelor, trainingurilor, întâlnirilor cu partenerii de afaceri.

Participanţii au avut ocazia să testeze în cadrul sesiunii de demonstraţii, alături de specialiştii AVITECH, cele mai noi soluţii interactive Freestorm.

“Am fost încântaţi de sistemele pe care le-am vazut şi încercat. Sunt într-adevăr inovatoare şi cu certitudine pot schimba felul în care ne organizăm întâlnirile, mai ales atunci când suntem nevoiţi să comunicăm cu colegii din agenţiile judeţene”, a declarat Ştefan Mocanu, Specialist IT şi Administrator de Reţea în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului.

Camelia Achelariţei, Product Manager AVITECH susţine: “În contextul economic actual cele mai multe companii caută diverse modalităţi de reducere a costurilor, de creştere a productivităţii şi de eficientizare a resurselor. Smart Technologies a venit în întâmpinarea clienţilor din mediul de afaceri cu o soluţie dedicată,  capabilă să satisfacă aceste nevoi. Freestorm înglobează cinci componente cheie care converg la succesul unei sesiuni de lucru colaborative: sisteme de afişare interactive intuitive, software de prezentare uşor de utilizat ce încurajează schimbul de idei şi permite participanţilor să facă adnotări peste orice aplicaţie, software de colaborare ce permite includerea cu uşurinţă a participanţilor de  la distanță, servicii complete de instalare, mentenanţă și training, compatibilitate cu aplicaţii software specifice anumitor domenii, cum ar fi Autodesk Navisworks,  Bentley Navigator, Trial Director şi altele”.

Doresc să particip la workshopuri organizate de AVITECH cu tema soluţii interactive SMART pentru mediul de afaceri