U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale”

U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale”

Beneficiar
U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale”

Proiect
AVITECH a furnizat soluţia pentru dotarea Laboratorului 3D şi de realitate virtuală realizat în cadrul Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică (U.N.A.T.C.) “I.L.Caragiale”, soluţie ce conţine atât componente hardware, cât şi software.

Sisteme

Aplicaţia include o componentă de afişare 3D şi una de creare aplicaţii interactive 3D. Interacţiunea utilizatorului cu spaţiul virtual este posibilă datorită software-ului de urmărire, înregistrare şi redare în format 3D a mişcării, ce se integrează cu componenta hardware.

Despre U.N.A.T.C. "I.L. Caragiale"

U.N.A.T.C. "I.L. Caragiale" este unica instituţie de stat pentru cele două specializări - teatru şi film, cu personalitate juridică, care îşi desfăşoară activitatea în baza Legii Învăţământului din România. O primă facultate de teatru îşi începea activitatea în Bucureşti, în anul 1834. Între anii 1990 şi 1998, şcoala dedicată domeniilor teatru şi film din România, cu rang universitar şi recunoscută pe plan internaţional, a fost Academia de Teatru şi Film. Din anul 1998 aceasta devine Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale”, iar din 2001, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale”.