Furnizori Alarmare Vocala

ATEÏS este o companie multinațională cu peste 30 de ani de experiență, care oferă soluții electronice pentru următoarele domenii: alarmare vocală, comunicații, conferințe.
Biamp este cel mai important furnizor de echipamente profesionale audio digitale: procesoare digitale de sunet, mixere, amplificatoare, software de control al procesoarelor. Echipamentele Biamp se integrează în sisteme care pot fi instalate în aeroporturi, arene, săli de judecată, universităţi, corporaţii etc.
Bosch Sisteme de Securitate este furnizor complet de produse inovatoare şi de înaltă calitate pentru securitate, siguranţă şi comunicare. Bosch oferă sisteme şi componente pentru o gamă largă de aplicaţii: rezidenţiale, comerciale, industriale, instituţionale, educaţionale, locuri publice, transporturi.
Esser este unul dintre cei mai importanţi producători de echipamente specializate în semnalizarea incendiului - senzori pentru detecţia incendiilor. Mai bine de 35 de ani, competenţa, inovaţia şi piaţa orientată către client au modelat dezvoltarea cu succes a brandului de produs Esser.
Honeywell oferă o gamă variată şi complexă de produse şi servicii cum ar fi: tehnologii inovatoare în producţia de echipamente pentru aviaţie la graniţa spaţiului cosmic, soluţii pentru siguranţa şi confortul clădirilor şi caselor, eficienţa marilor procese industriale într-un mediu ecologic sigur etc.